Alapanyagok

 

 

Hogy lehet az, hogy az ízlelőbimbók már az első falat után azt küldik az agynak, hogy tulajdonosa Itáliában ül egy tipikus kis olasz vendéglő teraszán, a pincérek fütyörésznek, kacsintanak, boldog emberek sétálnak és ölelik egymást, sirályok szelik át az eget, kacagó robogósok meg az utcát, teret? Úgy, lehet, hogy az étlapunkon található minden étel Olaszországból származik. Legyen az zöldség, gyümölcs, hús, hal, a tenger bármely gyümölcse, az bizony onnan érkezik, és magával hozza Itália, a tenger, a homokos part, a zöldellő rétek, a hegyoldalak dűlőinek rezdülését, szívének dobbanását, illatát, ízét, zamatát! És úgy lehet, hogy saját kamionunk forog hetente a helyi olasz termelők, piaci kofák, a házitészta-készítők és kecskeméti éttermünk között, hogy a liszt, tészta, sajt, a friss fűszernövények, a hús, szóval minden alapanyag mindig friss legyen. És mindig a legjobb minőségű!